Gigaset komplet telefonije

Bodite 3 korake pred konkurenco! Uporabljajte sodobno komunikacijsko orodje v pisarni. Ne glede ali imate analogno, ISDN ali VoIP linijo Gigaset komplet telefonije deluje.

Gigaset komplet telefonije za pisarne in mala podjetja

Gigaset DX800A in SL400 tvorita z Bluetooth slušalko komplet telefonije za pisarne in mala podjetja

Gigaset komplet telefonije za pisarne in mala podjetja

Trije ločeni telefonski odzivniki bodo poskrbeli, da bodo vaše stranke vedno obveščene o vašem delovnem času ter vam bodo lahko pustile sporočilo v času zasedenosti ali odsotnosti. Brezžični moderni telefon lahko uporabljate kot dodatni prenosni ali privatni telefon. Priložena Bluetooth slušalka za prostoročen nujen pogovor za čas, ko sta obe roki zasedeni z delom. Gigaset oprema je prijazno do okolja in energetsko varčna.

 

Gigaset komplet vsebuje:

Gigaset komplet DX800A All in One namizni telefon

Gigaset DX800A All in One vse v enem je pravi profesionalni večvrstični namizni telefon

Gigaset DX800A je dovršen hibridni namizni telefon za VOIP in ISDN ali fiksno linijo. Gigaset DX800A All in One vse v enem je pravi profesionalni večvrstični namizni telefon za majhne in domače pisarne. Žični telefon z modernim oblikovanjem ter velikim 3.5˝ barvnim zaslonom, izpolni vse vaše poslovne in privatne komunikacijske zahteve. Gigaset DX800A vse v enem je izjemno prilagajoč se telefon, ki ga lahko priključite bodisi na IP linijo z ISDN ali IP s fiksno linijo. Zaradi večlinijske povezave lahko z Gigaset DX800A opravljate do 4 klice sočasno, telefon pa podpira prijavo do 6 prenosnih ročk. Upravljanje kontaktov je izjemno, saj je v telefonskem imeniku prostora za kar 1000 vCards vnosov. Telefon Gigaset DX800A omogoča usklajevanje kontaktnih podatkov s podatki shranjenimi v programu Outlook3 na vašem osebnem računalniku. S pomočjo funkcije look-up4 pa bo tudi iskanje prave telefonske številke otročje lahko. Gigaset DX800A odlikuje izjemna kvaliteta zvoka pri žičnem ali brezžičnem prostoročnem telefoniranju. S svojo paleto varčevalnih funkcij in funkcijo brez sevanja je Gigaset DX800A prijazen do okolja in vaše denarnice. Zahvaljujoč trem telefonskim tajnicam s skupnim snemalnim časom 55 minut je Gigaset DX800A opremljen za podporo malim podjetjem. Telefon DX800A vse v enem je idealen za majhne ali domače pisarne. Velik zaslon, VoIP ISDN ali VoIP fiksna linija ter možnost 4 sočasnih klicev so lastnosti, ki ga uvrščajo v sam vrh domače telefonije in telefonije za manjše pisarne.

Gigaset komplet SL400 DECT telefon

Gigaset SL400 majhen, tanek in eleganten brezžični DECT telefon

Gigaset SL400 majhen, tanek in eleganten, izpolnjuje najvišje zahteve funkcionalnosti, oblike in uporabnosti. Trden kovinski okvir in kovinska tipkovnica že na prvi dotik pričata o razkošju, ki vam ga nudi Gigaset SL400, z visoko kakovostnim barvnim zaslonom, pa bo telefoniranje in brskanje po telefonu, prijazno tudi na pogled. V imeniku je prostora za največ 500 vCard vnosov. Tako lahko imena in telefonske številke svojih prijateljev, družine preprosto shranite v telefon, da bodo vedno pri roki. Usklajevanje podatkov je možno preko Bluetooth® povezave ali mini USB vtičnika. ECO DECT tehnologija, ki je postala že skoraj razpoznavni znak Gigaset telefonov, pa pomeni manjšo porabo električne energije, manjšo prenosno moč in s tem večji prihranek denarja. SL400 Gigaset – vitko zasnovan brezžični telefon, opremljen z inovativnimi značilnostmi in visoko kakovostnim materialom, se popolnoma prilega v vsak dom.

Gigaset komplet ZX600 slušalka

Gigaset ZX600 Bluetooth® slušalka

Gigaset ZX600 slušalka je združljiva z vsemi slušalkami Gigaset s tehnologijo Bluetooth®. Ta slušalka dvigne fleksibilnost brezžičnega telefoniranja na novo raven. Med pogovori se lahko prosto premikate in hkrati uživate v izjemno čisti kakovosti zvoka, ki ga ponujajo te slušalke. Slušalka Gigaset ZX600 je težka samo 15 g, zato jo je zelo udobno nositi. Če želite lahko slušalko s podporo tehnologiji Bluetooth®, odkrijte model Gigaset ZX600.

 

Več o ponudbi sodobnih IT rešitev in Gigaset telefonije pa preklopite na iTshop.si nova izkušnja nakupovanja 

Gigaset komplet na iTshop.si

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.