NAJNOVEJŠI 14-PALČNI POSLOVNI ULTRABOOK.

ThinkPadT440s, ki je preoblikovan za zagotovitev vrhunskih funkcij, skupaj s 4. generacijo procesorjev Intel® Core™ in navigacijo na dotik predstavlja novo generacijo tankih in lahkih poslovnih prenosnih računalnikov. Z izjemno dolgo življenjsko dobo baterije in zaslonom IPS v polni HD-ločljivosti vam bo prenosnik T440s pomagal postati še učinkovitejši.

 

 

Natančna tipkovnica, izboljšana za Windows 8

Legendarna ergonomična tipkovnica ThinkPad, ki je na voljo v polni velikosti in je odporna proti razlitju tekočine, slovi po polnem naboru tipk, je odlična na otip in povrhu vsega še opremljena s kazalno napravo TrackPoint®. Poleg tega pa je zdaj optimizirana za Windows 8 s priročnimi večpredstavnostnimi gumbi, LED-indikatorji stanja, možnostjo zaklepanja funkcij in takojšnjim dostopom do programov. Večjo gladko sledilno ploščico TrackPad z vgrajenimi 5-točkovnimi kliki – označeno z diskretnimi izboklinami in črtami – je mogoče nastaviti na več načinov. Izbirna osvetlitev ozadja olajša delo v temnem okolju.

Izjemno tanek in izjemno lahek

Prenosni računalnik ThinkPad T440s Ultrabook je najtanjši in najlažji prenosni računalnik ThinkPad serije T iz naše ponudbe. Ker tehta od 1,6 kg naprej in je visok le 21 mm na najširši točki, ga lahko spravite v vsako torbo in prav gotovo vas ne bo obremenjeval.

 

4. generacija procesorjev Intel® Core™

4. generacija procesorjev Intel® Core™ zagotavlja zmogljivosti, s katerimi boste povečali storilnost vašega podjetja. Naprave se vklopijo v hipu in so vedno posodobljene. Lahko ste hitri in večopravilni, preprosto preklapljate med programi, se z brezžično povezavo vključite v video konferenco visoke kakovosti – vse to z dolgim delovanjem baterije. Vgrajene varnostne funkcije vam pri tem zagotavljajo zaščito pred krajo identitete in varen dostop do omrežja. Računalnike s procesorji Intel Core lahko prekašate samo uporabniki s svojim delom.

Zaslon HD+/FHD s tehnologijo IPS

LCD-zasloni FHD ali HD+ (ločljivosti 1920 × 1080) z visoko stopnjo svetlosti in tehnologijo IPS (In-Plane Switching, medravninsko preklapljanje). Tehnologija IPS omogoča živahne barve in skoraj 180-stopinjski vidni kot. Z izbirnim večdotičnim zaslonom lahko uživate v nemoteni navigaciji z izjemnim odzivnim časom

Tehnologija NVIDIA® Optimus™

Če je vaš računalnik T440s konfiguriran z izbirno grafično kartico NVIDIA Geforce™ GT730M, bo tehnologija NVIDIA Optimus po potrebi samodejno vključila kartico. Zagotovite si daljšo življenjsko dobo baterije, ne da bi se morali odpovedati visokozmogljivi grafiki za programe, video posnetkom visoke ločljivosti, 3D-igram in še čemu.

Ultra trpežna izvedba, preizkušena po specifikacijah MIL-SPEC

Inovativna tehnologija kletke poskrbi za dodatno moč in trpežnost ohišja ter zgornjega pokrova prenosnega računalnika (zgornja stran iz karbonskih vlaken s spodnjo stranjo iz magnezija za največjo moč brez dodatne teže). Preizkušanje po vojaških specifikacijah preveri robustnost, trpežnost in kakovost izdelkov ThinkPad s preizkusom osmih parametrov: visok tlak, vlaga, vibracije, visoka temperatura, temperaturni šok, nizek tlak (4500 m), nizka temperatura in prah.

Baterija Power Bridge

Standardna konfiguracija računalnika T440s vključuje (2) 3-celični bateriji, eno notranjo in eno zamenljivo. Tehnologija Power Bridge vam omogoča zamenjavo baterije na zadnji strani brez izklopa računalnika. Ta možnost je uporabna zlasti pri dolgih poletih ali za potnike, ki v daljšem časovnem obdobju nimajo dostopa do virov napajanja.

 

Tehnologija NFC

Konfiguracija računalnika T440s s tehnologijo NFC (Near Field Communication) omogoča preprost in varen način za delitev podatkov z drugimi, povezovanje naprav, povezovanje v omrežja in opravljanje drugih nalog s pomočjo preprostega dotika dveh naprav.

Izhod VGA

Vrata VGA za priklop na projektor v sejnih sobah so v podjetjih še vedno nujno potrebna, lastna vrata VGA pa pomenijo, da ne boste potrebovali vmesnikov, ki bi jih morali kupiti ali zamenjati potem, ko ste jih izgubili.

 

Zvočniki z Dolby® s funkcijo Home Theater® v4

Izboljšana jasnost zvoka in ojačan izhodni zvok brez motenj – uživajte v edinstveni izkušnji prostorskega zvoka prek vgrajenih stereo zvočnikov. Vsa moč in nianse kina, vsa neposrednost prireditve v živo, zdaj na vašem ThinkPadu.

Vgrajena HD-spletna kamera 720p

Kristalno čista slika, sledenje obrazu in tehnologija za dušenje zvoka tipk bodo pripomogli, da spletne konference ali pogovore v spletnih klepetalnicah doživljate, kakor da ste zares tam. Dvojni digitalni mikrofon zagotavlja vrhunsko zvočno izkušnjo.

 

Hiter prenos podatkov

S pomočjo USB 3.0, ki je povratno združljiv z napravami USB 2.0, lahko hitro prenašate podatke med računalnikom T440s in drugimi napravami, saj omogoča do 10-krat hitrejši prenos kot prejšnje USB-tehnologije.

Za ponudbo aktualnega Lenovo ThinkPad prenosnika nas kontaktirajte ali si oglejte aktualno ponudbo prenosnikov v naši E-prodajalni LANinWAN

 

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.