Prispel je pameten in cenovno ugoden novi LifeSize Icon profesionalni sobni HD videokonferenčni sistem globalnega liderja LifeSize.


LifeSize član skupine oziroma korporacije Logitech je eden izmed pionirjev na področju razvoja videokonferenčnih sistemov polne HD definicije. Danes je LifeSize eden izmed globalnih svetovnih liderjev skupaj s Polycom in Cisco (ex- Tandberg).

 

LifeSize Icon

LifeSize Icon je visoko zmogljiv videokonferenčni sistem, ki omogoča Smart Video – radikalno poenostavljeno in uporabniku prijazno rešitev za videokonferenčne klice.

LifeSize Icon sistem je primeren za raznovrstna okolja in je tako preprost za uporabo, da lahko samo s pritiskom na gumb vsakdo, ki vstopi v prostor, v nekaj sekundah vzpostavi videokonferenco. Funkcije kot sta konsolidacija urnika sestankov in opozorilna pojavna okenca zagotavljajo, da nikoli ne boste zamudili sestanka. Integrirani seznami sestankov vam omogočajo hitro iskanje po urniku sestankov in pridružitev sestanku v teku. Imeniki in razširjene funkcije iskanja omogočajo hiter in preprost dostop do oseb s katerimi se želite povezati. LifeSize Icon videokonferenčni sistem je preprost, intuitiven in uporabniku prijazen. Dostopajte do obsežnih LifeSize UVC aplikacij za prenos in snemanje vaših videokonferenčnih klicev ter prezentacij ali gostujte videokonferenčne klice z več udeleženci in tako komunicirajte z več lokacijami na katerikoli napravi. Najuporabnejša funkcija LifeSize Icon videokonferenčnega sistema je zmožnost dostopa do vseh teh aplikacij s pritiskom na samo en gumb tako, da boste zapravljali manj časa za tehnologijo v ozadju in več za uporabo. Zaradi tako preprostega načina upravljanja se zmanjšajo tudi zahteve za šolanja ter zahteve napram vašemu IT osebju. S pomočjo Smart Video funkcije, ki jo omogoča LifeSize Icon, je delovanje preprostejše, učinkovito ter intuitivno in neprimerljivo pri uporabi. Povežite se z vašimi strankami, partnerji ter sodelavci v trenutku. To je Smart Video za nov, učinkovitejši in povezan svet.

Preprost in uporabniku prijazen sistem

LifeSize Icon sistemi so načrtovani za radikalno poenostavljen način uporabe. Vse kar potrebujete za odlično komuniciranje se nahaja na zaslonu in je prilagojeno vašim potrebam.

 

Razširljiv in prilagodljiv

Sposobnost prilagajanja vašim spreminjajočim se poslovnim potrebam pomeni, da lahko kadarkoli nadgradite programsko opremo in dodatke. LifeSize Icon videokonferenčni sistem lahko razširite z dodatnimi zasloni, nadgradite delovanje ali dodate nove funkcije kot npr. snemanje ali komuniciranje z več udeleženci hkrati.

Integrirane LifeSize UVC aplikacije

Izkusite prednosti zmogljivih, integriranih infrastrukturnih aplikacij**. Poenostavljena postavitev in vzdrževanje omogočata IT strokovnjakom vklop prenosa in snemanja, upravljanje omrežja, podporo klicem med več udeleženci in omogoča novo video funkcionalnost v skladu z vašimi potrebami.

**LifeSize UVC osnovne aplikacije so ustrezno prednaložene na LifeSize strojno opremo ali pa so na voljo kot virtualno strojna programska oprema (VMware in HyperV)

Odlično delovanje, odlična izkušnja

Uživajte v najnaprednejši, najzmogljivejši HD videokonferenčni izkušnji, ki je hkrati tudi uporabniku prijazna. HD 1080p60 video podpora omogoča ultimativno čistost in tekoč prenos slike, medtem ko 1080p zmožnost prikaza predstavlja neprimerljivo detajlno komunikacijo.

 

 

Videokonferenca LifeSize Icon in ostali HD videokonferenčni sistemi Express 220 in Team 220 so na voljo v naši specializirani E-prodajalni za telekomunikacije SIPtelefonija.si

siptelefonija-logo

 

 

 

Preberite si najnovejši blog prispevek Videokonferenca v letu 2014 trendi …

 

 

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.