Novi prenosni računalnik Lenovo Ultrabook ThinkPad X240 za izpopolnjeno prenosnost.

 

12,5-palčni ThinkPad X240 Ultrabook™ je tanek in lahek prenosni računalnik, ki je izdelan, da traja, in je pripravljen za posel. Tehnologija Power Bridge zagotavlja 10 ali več ur delovanja brez priklopa na električno omrežje, tehnologija vPro ponuja najnovejše možnosti upravljanja, številne druge funkcije pa vam omogočajo delo na poti.

 

Izjemno tanek in izjemno lahek

Prenosni računalnik ThinkPad X240 je najtanjši in najlažji prenosni računalnik ThinkPad iz naše ponudbe. Manj kot 1,36 kg in 20,3 mm debeline na najširši točki – to računalnik X240 odlikuje z izjemno prenosnostjo, ohranja pa vse lastnosti, ko gre za število vrat, povezljivost ali trpežnost.

 

Vrhunska tipkovnica, dodatno izboljšana za Windows 8

Legendarna ergonomična tipkovnica ThinkPad, ki je na voljo v polni velikosti in je odporna proti razlitju tekočine, slovi po polnem naboru tipk, je odlična na otip in povrhu vsega še opremljena s kazalno napravo TrackPoint®. Poleg tega pa je zdaj optimizirana za Windows 8 s priročnimi večpredstavnostnimi gumbi, LED-indikatorji stanja, možnostjo zaklepanja funkcij in takojšnjim dostopom do programov. Večjo gladko sledilno ploščico TrackPad z vgrajenimi 5-točkovnimi kliki – označeno z diskretnimi izboklinami in črtami – je mogoče nastaviti na več načinov. Izbirna osvetlitev ozadja olajša delo v temnem okolju.

 

4. generacija procesorjev Intel® Core™


4. generacija procesorjev Intel® Core™ zagotavlja zmogljivosti, s katerimi boste povečali storilnost vašega podjetja. Naprave se vklopijo v hipu in so vedno posodobljene. Lahko ste hitri in večopravilni, preprosto preklapljate med programi, se z brezžično povezavo vključite v video konferenco visoke kakovosti – vse to z dolgim delovanjem baterije. Vgrajene varnostne funkcije vam pri tem zagotavljajo zaščito pred krajo identitete in varen dostop do omrežja. Računalnike s procesorji Intel Core lahko prekašate samo uporabniki s svojim delom.

 

Tehnologija Intel® vPro

Omogoča še priročnejše in varčnejše upravljanje na ravni podjetja. Omogoča upravljanje, zaščito, popravilo ali iskanje vaših uporabljenih prenosnih računalnikov od koder koli na svetu.

 

Zaslon HD/FHD s tehnologijo IPS


LCD-zasloni s širokim vidnim kotom (IPS) in visoko svetlostjo. IPS-tehnologija omogoča živahne barve in skoraj 180-stopinjske vidne kote.

 

Tehnologija Power Bridge

Power Bridge z združevanjem notranje in zunanje, hitro zamenljive baterije zagotavlja prilagodljivost in kar najdaljšo življenjsko dobo baterije. Zamenjajte baterijo brez izklopa prenosnega računalnika in jo nadomestite z dodatno potovalno baterijo, s čimer lahko podaljšate čas delovanja med posameznimi polnjenji na 10 ali več ur.

 

Ultra trpežna izvedba, preizkušena po specifikacijah MIL-SPEC


Inovativna tehnologija kletke poskrbi za dodatno moč in trpežnost ohišja ter zgornjega pokrova prenosnega računalnika (zgornja stran iz karbonskih vlaken s spodnjo stranjo iz magnezija za največjo moč brez dodatne teže). Preizkušanje po vojaških specifikacijah preveri robustnost, trpežnost in kakovost izdelkov ThinkPad s preizkusom osmih parametrov: visok tlak, vlaga, vibracije, visoka temperatura, temperaturni šok, nizek tlak (4500 m), nizka temperatura in prah.

 

Tehnologija NFC

Tehnologija NFC (Near Field Communication) omogoča preprost in varen način za delitev podatkov z drugimi, povezovanje naprav, povezovanje v omrežja in opravljanje drugih nalog s pomočjo preprostega dotika dveh naprav.

 

Izhod VGA


Številne stranke še vedno potrebujejo vrata VGA za priklop projektorja v sejnih sobah, lastna vrata VGA pa pomenijo, da ne boste potrebovali vmesnikov, ki bi jih morali kupiti ali zamenjati, potem ko ste jih izgubili.

 

Kapacitivni zaslon na dotik


Kapacitivni zaslon na dotik omogoča brezhiben odzivni čas na 10-prstni dotik. Dejanja se sprožijo nemudoma, kazalec pa bo sledil vašemu prstu po zaslonu brez zakasnitve ali zamika.

 

Hiter prenos podatkov

S pomočjo USB 3.0, ki je povratno združljiv z napravami USB 2.0, lahko hitro prenašate podatke med računalnikom X240 in drugimi napravami, saj omogoča do 10-krat hitrejši prenos kot prejšnje USB-tehnologije.

 

 

Lenovo Ultrabook ThinkPad X240

podatkovni list (pdf)

 

Dodatki in storitve

Tanek prenosni USB DVD-zapisovalnik Lenovo
Tanjši, lažji in preprostejši za prenašanje kot kdaj koli! Tanek prenosni USB DVD-zapisovalnik Lenovo je zunanji pogon za zapisovanje DVD- in CD-plošč, ki se napaja prek enih ali dveh razpoložljivih vrat USB 2.0 s samo enim Y-kablom USB, odvisno od konfiguracije. 

 

Priključna postaja Lenovo z vrati USB 3.0/replikator vrat

Zagotavlja red na mizi, saj ima urejeno speljane kable za več zaslonov, LAN in do pet naprav USB.

 

 

Brezžična laserska miška Lenovo

Prenosna, obojeročna brezžična laserska miška Lenovo je idealna za vsakogar, ki si želi kompaktno miško za vsakodnevno uporabo in uporabo na poti. Brskajte po dokumentih, preglednicah in še veliko več z izboljšano natančnostjo in nadzorom, napredni sistem za upravljanje porabe, visokoučinkovito lasersko tipalo in izklopno stikalo pa bodo poskrbeli za daljšo življenjsko dobo vaše baterije.

 

 

Varnostna kabelska ključavnica Lenovo

Z varnostno kabelsko ključavnico Lenovo boste zmanjšali možnost kraje in fizično nadzirali dostop do vaše naprave, kadar je to potrebno. Enodelna oblika za preprosto uporabo. Ker je lahka (130 g), je idealna za prenašanje v torbici za dodatno varnost na potovanjih.

Zaščitite svoj prenosni računalnik ThinkPad s storitvami Lenovo

 

Zakaj storitve Lenovo?

  • Širok portfelj nagrajenih storitev za podporo vašemu računalnika v njegovi celotni življenjski dobi.
  • Storitve, ki jih izvajajo usposobljeni serviserji družbe Lenovo z odobrenimi deli Lenovo. Nihče ne pozna vaše naprave tako kot mi!
  • Globalna dostavna mreža in infrastruktura zagotavljata strokovnost tam, kjer jo najbolj potrebujete.

 

Dostop do strokovno usposobljenih serviserjev 24/7

  • S prioritetno tehnično podporo so vaše prioritete naša prva skrb. Preusmeritev klicev k našim strokovno usposobljenim serviserjem 24/7, elektronsko sledenje dogodkov in upravljanje nujnih primerov.

 

 

Priročno servisiranje na kraju samem in podaljšana zaščita

  • Podaljšane garancije (do 5 let) nudijo fiksno zavarovanje stroškov za določeno obdobje in vam pomagajo natančno določiti proračun za računalniške stroške.
  • Nadgradnje garancije/servis na kraju samem lahko poveča čas delovanja in produktivnost s priročnim, hitrim popravilom na mestu, od koder vodite svoje podjetje.

 

Vam je padel ali ste ga polili? Z zavarovanjem za nezgodno škodo to ni noben problem

  • Nesreče se dogajajo, vendar se lahko vseeno zavarujete pred dragimi in nepričakovanimi popravili. Lenovo vam nudi kritje za škodo, nastalo izven garancije pri običajnih pogojih uporabe, kot so manjša razlitja tekočin, padci računalnika, porast električne napetosti ali poškodbe integriranega zaslona.

 

Vrhunska zaščita podatkov

  • S storitvijo Keep Your Drive lahko obdržite vaš diskovni pogon in podatke ter si tako zagotovite največjo varnost in zaščito. (Ni na voljo na vseh področjih.)

 

 

Delna ponudba Lenovo ThinkPad prenosnih računalnikov je na voljo tudi v naše E-prodajalni LANinWAN


V kolikor želenega modela ni v E-prodajalni, potrebujete projektno ponudbo ali imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko LANinWAN HelpDesk E-podpora
http://podpora.laninwan.com/

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.