ThegreenBow VPN klient prejemnik certifikata Common Criteria EAL3 + Certification. Univerzalni VPN odjemalec z IPSec in SSL zmogljivostjo za prenosni in namizni računalnik, z Windows operacijskim sistemom. Preprosta in varna vzpostavitev VPN povezave v oddaljeno podjetniško omrežje. TheGreenBow VPN Client je nosilec certifikata Common Criteria EAL3 + Certification. Certifikat je v skladu z NATO Restricted in EU Restricted sporazumi.

ThegreenBow VPN klient s Common Criteria EAL3 + certifikatomThegreenBow VPN klient s Common Criteria EAL3 + certifikatom

Ta Common Criteria Certified EAL3+ certifikacija prihaja v kombinaciji z NATO Restricted in EU Restricted sporazumi in tako je TheGreenBow VPN Client prvi svetovni IPsec VPN Client s to stopnjo varnosti.

Univerzalni VPN odjemalec z IPSec in SSL zmogljivostjo za prenosni in namizni računalnik, z Windows operacijskim sistemom

EAL3 + Certificiranje TheGreenBow VPN Client dokazuje zanesljivost in kriptografsko moč TheGreenBow rešitve programske opreme. Proces certificiranja zagotavlja ne le raven varnosti certificiranega proizvoda, ampak tudi kakovost postopkov, dokumentacije in podpore, ki jo zagotavlja TheGreenBow. Stopnja certifikacije, ki jo je dosegel TheGreenBow VPN Client kvalificira ta izdelek za varno komuniciranje “tajnih podatkov”, katere uporabljajo vladne agencije in ključni operaterji.

TheGreenBow VPN Client je zasnovan na Windows platformi in je namenjen mobilnim uporabnikom. Vključuje IPSec in SSL VPN rešitev, ki omogoča varno internetno povezavo iz oddaljenih lokacij do podjetniškega omrežja. Edinstvena rešitev z USB ključem omogoča uporabniku zakodiranje in shranitev konfiguracije VPN tunela in varnostnih vsebin na prenosljivem USB ključku, kar zagotavlja dodaten nivo varnosti. Varna šifrirana komunikacija z oddaljenim omrežjem je omogočena s preprosto vstavitvijo USB ključa v računalnik. Seveda pa se lahko uporabniki odločijo da uporabljajo VPN klienta tudi brez USB ključa in v tem primeru je konfiguracija VPN tunela nameščena na vašem računalniku.

Več informacij vključno s 30-dnevno preizkusno razičico najdete v naši e-trgovini ITshop.si

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.