Novi katalogi ABUS 2016 varnostnih rešitev za vaš dom, podjetje ali ustanove.

Katalog ABUS Video IP 2016 Range

Katalog ABUS Video IP 2016 Range

Katalog vsebuje prikaz sodobnih profesionalnih IP kamer za poslovna okolja za vse videonadzorne zahteve.  V katalogu je uvrščena tudi ponudba NVR snemalnikov programske opreme in dodatnega opcijskega materiala.

 

Katalog ABUS Analogue HD 2016 Range

Katalog ABUS Analogue HD 2016 Range

Polna HD 1080p video resolucija za videonadzor preko klasičnih koaksialnih CCTV kablov. V katalogu boste našli vse potrebno za novogradnjo ali nadgradnjo obstoječega analognega videonadzornega sistema z nizko resolucijo slike temelječo na koaksialnem kablu.

 

Katalog Alarm 2016 Range

Katalog Alarm 2016 Range

Profesionalni brezžični hibridni alarmni sistem Secvest za dom ali poslovna okolja in klasični žični alarmni sistem Terxon. Secvest združuje najnovejše varnostne tehnologije od klasičnih brezžičnih detektorjev, mehatronike, HD videonadzora in integracijo z IP protokolom ter app aplikacijami za varno in preprosto upravljanje. Terxon klasični alarmni sistem namenjen poslovnim okoljem in ustanovam.

 

Katalog Retail 2016 Range

Katalog Retail 2016 Range

Varnostne tehnologije za široki krog potrošnikov s preprosto inštalacijo po načelu sam svoj mojster. V katalogu boste našli vse od HD videonadzora s snemalniki do Terxon SX žičnega alarmnega sistema.

 

Katalog Danger Detectors 2016 Range

Katalog Danger Detectors 2016 Range

Samostojni detektorji ali detektorji za vezavo v gručo za zaznavo okoljskih nevarnosti kot so ogenj, dim, toplota, CO, izliv vode.

 


Katalogi ABUS 2016 varnostnih rešitev – preverite ABUS kakovost

041415_1051_NoviSecvest3.jpg

Secvest brezžični alarmni sistem je ABUS blagovna znamka visoke kakovosti varnosti vašega doma, vikenda, pisarne, podjetja,..


 

Za več informacij o ponudbi novega visoko kakovostnega Secvest alarmnega sistema iz ABUS-a nas kontaktirajte preko e-pošte prodaja@itshop.si ali obiščite našo specializirano spletno e-prodajalni iTshop.si
>>> KLIK

 

 

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.