Kaspersky Small Office Security#1. Kaspersky Small Office Security zagotavlja preprosto namestitev zaščite, da se lahko osredotočite na svoje poslovanje

Kaspersky Small Office Security nudi zanesljivo zaščito v poslovno-kritičnih situacijah, kot so zaščita podatkov (šifriranje), varnostno kopiranje, varnost spletnih plačil in spletnega bančništva ter zaščita identitete in zasebnosti (več podrobnosti na naslednji strani). Osredotočite se lahko na poslovanje, saj je v ozadju poskrbljeno za vašo varnost.

#2. Najboljša zaščita v panogi, ki si jo vaše podjetje zasluži

Izdelki in tehnologije podjetja Kaspersky Lab stalno zagotavljajo najboljšo informacijsko zaščito v panogi, kar dokazujejo programi neodvisnih preizkusov1 (rezultati spodaj). Če je vaše poslovanje tudi vaš življenjski slog, ga temu primerno zaščitite in se odločite za najboljše!

#3. Zasnovana je posebej za podjetja, kakršno je vaše, in ne sledi načelu, da je ena rešitev primerna za vsa podjetja.

Kaspersky Small Office Security je zasnovan posebej za mala podjetja. Za njegovo namestitev, upravljanje in nadzor ne potrebujete nikakršnih informacijskih veščin. Vi se boste osredotočili na svoje poslovanje, mi pa bomo poskrbeli za varnost!

V letu 2014 so izdelki podjetja Kaspersky Lab sodelovali v 93 neodvisnih preizkusih in ocenah. Naši izdelki so 51-krat osvojili prvo mesto, 66-krat pa so se uvrstili med najboljše tri. To je boljši rezultat od kateregakoli drugega ponudnika.

Reference za najboljše rezultate splošnih preizkusov za nagrado 2014 Top 3

Reference neodvisnih preizkušanj

Rezultati organizacije AV-Comparatives. Obdobje: 2011-2014. Kaspersky Lab je z nagradama Izdelek leta ter Najbolje ocenjeni izdelek štiri leta zapored dosegel najboljše rezultate. AV-Test.org. Obdobje: Januar 2013 – Februar 2015. Glede na rezultate preizkušanj poslovnih rešitev v dveletnem obdobju, so izdelki podjetja Kaspersky Lab dosegli enega najboljših rezultatov v kategoriji zaščite.2 3

 


Rezultati organizacije Dennis Technology Labs. Obdobje: Drugo četrtletje leta 2012 – prvo četrtletje leta 2015. Izdelek Kaspersky Small Office Security je v 11 preizkušanjih med 6 ponudniki 8-krat osvojil prvo in 3-krat drugo mesto.4

 

Revija Virus Bulletin. Obdobje: Drugo četrtletje leta 2014 – drugo četrtletje leta 2015. V preizkušanjih so trije izdelki podjetja Kaspersky Lab osvojili vseh 6 nagrad.5

Primerjava možnosti rešitev Kaspersky Small Office Security in ESET Endpoint Protection

Kaspersky Small Office Security nudi več možnosti kot ESET Endpoint Protection ter nudi edinstvene varnostne tehnologije

Ključne možnosti
Najbolj privlačna vprašanja
Opis
Kaspersky Small Office Security6
ESET Endpoint Protection Standard7
ESET Endpoint Protection Advanced8
Preprosta nadzorna plošča za upravljanje
Iščete informacijsko zaščito za svoje malo podjetje, ki jo boste lahko preprosto upravljali brez posebnih znanj? Kaj če bi lahko prihranili pri administratorju varnosti? V rešitev KSOS 3 je vgrajena preprosta nadzorna plošča za upravljanje na lokaciji (z različico KSOS 4 je ta možnost na voljo tudi v oblaku).Začetna namestitev traja le nekaj minut, za spremljanje in nadzor pa boste porabili manj časa kot za jutranjo kavo.

+Varna plačila na spletu
Ali s svojimi poslovnimi financami upravljate prek spleta? Ali kupujete na spletu in za plačilo računov uporabljate spletno bančništvo? Ali veste, da so vaše spletne transakcije izpostavljene škodljivi programski opremi? Poleg drugih spletnih možnosti zaščite, KSOS nudi tudi nagrajeno zaščito Safe Money za varne spletne nakupe in bančništvo. Safe Money ščiti vaše spletne transakcije.

+Varnostno kopiranje/ponovna vzpostavitev
Ali za svoje poslovne in zasebne zadeve uporabljate isti računalnik? Ali poslovno kritične dokumente in družinske fotografije shranjujete na svojem prenosniku? Ali vaš računalnik uporabljajo tudi drugi ljudje, npr. družinski člani? Kaj bi se zgodilo z vsemi temi dragocenimi datotekami, če bi prišlo do okvare trdega diska ali če bi bil vaš prenosnik izgubljen ali ukraden? Če pride do katastrofe, datotek včasih ni mogoče preprosto obnoviti, zaradi česar je varnostno kopiranje pomembnih poslovnih in osebnih dokumentov kritičnega pomena. Z izdelkom KSOS 4 lahko varnostno kopiranje in obnova podatkov postaneta preprosto opravilo, ki se samodejno izvaja po vnaprej določenem urniku. Zaščitite svoje osebne in poslovno-kritične datoteke z enim samim izdelkom!

+Šifriranje podatkov
Kaj bi se zgodilo, če bi imel nekdo dostop do vaše poslovne kreditne kartice ali finančnih podatkov vaše spletne banke ali zaupnih podatkov o strankah? Vsako podjetje mora ne glede na velikost zaščititi svoje poslovno-kritične podatke. KSOS omogoča ustvarjanje šifriranih in z geslom zaščitenih vsebnikov za shranjevanje podatkov, kjer lahko svoje kritične podatke zaščitite pred krajo in nepooblaščenim dostopom.

+Upravitelj gesel
Koliko spletnih storitev trenutno uporabljate? Ali ste za vsako stran ustvarili močno, edinstveno geslo? Ste ga res? Kaj bi se zgodilo ob vdoru v vaš račun na Facebooku ali Gmailu? Do česa bi še imeli dostop? Upravitelj gesel Kaspersky Password Manager deluje v oblaku ter lahko ustvari novo geslo za vsako stran. Vsa gesla si nato zapomni namesto vas, kar pomeni, da si morate sami zapomniti samo eno geslo. Ta možnost deluje tako na telefonih z operacijskimi sistemi Android in iOS kot na osebnih računalnikih.

+Požarna pregrada in filtriranje spletnih strani
Vaši partnerji in vaši zaposleni so povezani z internetom, zato so lahko žrtve spletnih napadov. Kako jih zaščititi na spletu? Ste razmišljali o tem, da bi zaposlenim omejili dostop do določenih kategorij spletnih strani? Če so vaši računalniki povezani z internetom, je požarna pregrada bistvena komponenta zaščite, tudi če jih samo občasno uporabljate za dostop do spletnih virov. Omejitev dostopa zaposlenim do določenih spletnih virov in vsebin je lahko prav tako način za izboljšanje storilnosti.

+


+

 

Več informacij na naslovu: http://media.kaspersky.com/en/business-security/TOP3_2014.pdf

Rezultati preizkusa Najboljša protivirusna programska oprema za poslovne uporabnike odjemalcev Windows so na naslovu: AV-test.org.

Poročila organizacije AV-Comparatives so na voljo na naslovu: http://www.av-comparatives.org/summary-reports/. (V ta preizkušanja so bili vključeni uporabniški izdelki, ki uporabljajo številne skupne tehnologije kot enakovredni poslovni izdelki, npr. algoritme za pregledovanje, hevristično preverjanje in proaktivno odkrivanje).

Rezultati preizkusa Protivirusna zaščita za mala podjetja organizacije Dennis Lab so na voljo pod: 2012, 2013, 2014 in 2015.

Rezultati preizkusov

Kaspersky Small Business Security 3 (različica 13.0.4.233a) in Kaspersky Small Office 4 (15.0.2.361), podprte platforme: Windows, Windows Server in Android.

ESET Endpoint Protection Standard (različica: 6.1.2222.0)

ESET Endpoint Protection Advanced (različica: 6.1.2222.0)

 

Avtorja članka: Mike Volkov in Alexander Lebedev iz Kaspersky Lab

 

Nagrade in certifikati

AV TEST priznanje        DENNIS AAA priznanje      vb 100 priznanje

 

Na voljo tudi v naši e-prodajalni iTshop.si

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.