Novi Secvest alarmni sistem iz ABUS Security Tech Germany

Secvest alarmni sistem preizkušena celovita zaščita – boljša kot kdajkoli prej

Novi Secvest alarmni sistem iz ABUS Security Tech Germany je rezultat konsistentnega razvoja Secvest 2WAY.  Produkt Secvest 2WAY že nekaj let uspešno konkurira na trgu varnostnih naprav. Na nemškem tržišču je med najbolje prodajanimi brezžičnimi profesionalnimi alarmnimi sistemi za dom ali pisarno. Hkrati s klasičnimi alarmnimi funkcijami za zaščito pred vlomi, ognjem, poplavo in drugimi nevarnostmi. Je v novi Secvest integrirano tudi video preverjanje v živo, mobilni nadzor s pomočjo spletnega brskalnika ali app aplikacije. Edinstvena mehatronična zaščita poznana že iz Secvest 2WAY, ki jo do sedaj nudi izključno le ABUS.

 

Širok razpon detektorjev in opcij mobilnega nadzora

Širok razpon detektorjev in opcij mobilnega nadzora

Secvest brezžični alarmni sistem omogoča maksimalno varnost za do 50 uporabnikov, zahvaljujoč 48 brezžičnim detektorjem in do štirim ožičenim detektorjem. Različne nadzorne opcije kot n.pr. vnos gesla, Proximity ključ bližine čip ali oddaljeni nadzor, so na voljo z različnimi aplikacijskimi nastavitvami. Nova pridobitev je nadzor alarmnega sistema in nadzorne plošče preko Android in iOS app aplikacije, kar omogoča upravljanje sistema s pomočjo pametnega mobilnega telefona.

 

Preprosto upravljanje Secvest alarmnega sistema

Programiranje in konfiguracija

Secvest alarmni sistem premore integrirani spletni omrežni strežnik, ki je namenjen hitri in preprosti definiciji vseh nastavitev. Povezava Secvest alarmnega sistema v uporabnikovo lokalno računalniško omrežje omogoča celo oddaljeno konfiguracijo alarmne nadzorne plošče. Vse nastavite se lahko vnesejo tudi direktno na alarmni nadzorni plošči Secvest alarmnega sistema.

 

Komunikacija osnovana na IP protokolu

Komunikacija osnovana na IP protokolu

Analogna PSTN klasična govorna telefonska klicna naprava in omrežna ethernet povezava sta obe prav tako integrirani v Secvest alarmni sistem že v osnovi. Z uporabo omrežne povezave je možno pošiljanje na IP protokolu zasnovana sporočila kot n.pr. VoIP govorni klici, e-poštna sporočila in posredovanje alarmnih protokolov digitalne nadzorne postaje. Integrirana klasična analogna telefonska PSTN klicna naprava in opcijski GSM modul, ki ga vgradimo v nadzorno ploščo alarmnega sistema omogočata vse klasične metode komunikacije.

 

Popoln videonadzor v živo in verifikacija s pomočjo app aplikacije

Popoln videonadzor v živo in verifikacija s pomočjo app aplikacije

Možen je ogled videonadzornih posnetkov v živo iz do treh notranjih IP kamer kadarkoli. Vsi nadzorni ukazi kot n.pr. vklop ali izklop alarmnega sistema ali zahtevki za poročila o statusu, se lahko izvedejo z uporabo Secvest aplikacije za Android ali iOS.

 

Aktivno preprečevanje vdorov

Aktivno preprečevanje vdorov

Na okna in vrata pritrjeni mehatronski detektorji delujejo kot kombinirane mehanske in elektronske ključavnice in tako zagotavljajo dvojno zaščito pred vdori po čemer so ABUS mehansko elektronski detektorji dobro poznani. Čvrsto oprijemljivi jekleni zapahi omogočajo do tono fizične mehanske odpornosti pred vdorom in s posebej integriranim občutljivim detektorjem v zapahu lahko identificirajo že prvi poskus dviga zapaha in pošljejo sporočilo na alarmno nadzorno ploščo, še preden vlomilec sploh uspe vlomiti v hišo.

 


ABUS Secvest alarmna centrala

Glavne lastnosti Secvest brezžičnega alarmnega sistema

  • Do 48 individualnih brezžičnih detektorjev, 8 nadzornih plošč, 50 brezžičnih daljinskih upravljalnikov
  • Integrirani PSTN klicalnik, protokoli za nadzorni alarmni center varnostne službe, prav tako IP osnovana e-poštna sporočila
  • Video overitev z do 3 ABUS PIR omrežnimi kamerami
  • Preprosto upravljanje in programiranje na alarmni kontrolni plošči in preko integriranega omrežnega spletnega strežnika
  • Edinstvena aktivna protivlomna zaščita v kombinaciji z dodatnimi mehansko-elektronskimi mehatroničnimi brezžičnimi okenskimi in vratnimi zaščitami

 

Čista namestitev zahvaljujoč brezžični tehnologiji

Čista namestitev zahvaljujoč brezžični tehnologiji

Vsi Secvest detektorji uporabljajo brezžično komunikacijo – in tako ni potrebe vlečenja kabla do vsakega posameznega detektorja med vgradnjo kar pomeni hitro in čisto inštalacijo.

 

Profesionalno strokovno instalacijo prepustite uradnemu ABUS partnerju

Profesionalno strokovno instalacijo prepustite uradnemu ABUS partnerju

Strokovna vgradnjo s strani uradnega ABUS partnerja zagotavlja, da bo sistem deloval pravilno in da bo poskrbljeno za tehnično podporo v času življenjske dobe alarmnega sistema. Prav tako pa bo poskrbljeno za kvalitetno šolanje uporabnikov alarmnega sistema Secvest.

 

ABUS kakovost

ABUS kakovost

Secvest brezžični alarmni sistem je ABUS blagovna znamka visoke kakovosti varnosti vašega doma, vikenda, pisarne, podjetja,..

ABUS

 

Za več informacij o ponudbi novega visoko kakovostnega Secvest alarmnega sistema iz ABUS-a nas kontaktirajte preko e-pošte prodaja@itshop.si ali obiščite našo specializirano spletno e-prodajalni iTshop.si
>>> KLIK

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.