Novi ThinkPad X1 Carbon preoblikovan za profesionalce.

Novi 14-palčni ThinkPad X1 Carbon tehta samo 1,28 kg, kljub temu pa je trpežen zaradi ohišja iz ogljikovih vlaken in ima vrhunske funkcije, kot so prilagodljiva tipkovnica, ki se samodejno spremeni glede na uporabljano aplikacijo, tehnologija hitrega polnjenja baterije RapidCharge, patentiran hladilni sistem in osupljiv zaslon ThinkPad ColorBurst.

 

Na voljo z zaslonom, občutljivim na 10-prstni hkratni dotik

Zaslon, občutljiv na 10-prstni hkratni dotik, izboljša natančnost, s tem pa tudi odzivnost in preciznost pri brskanju in izbiri na dotik.

 

 

Kontrolniki, ki ponujajo več svobode: glas in kretnje roke

Opravite večpredstavnostno predstavitev z računalnikom X1 Carbon, ne da bi se pri tem dotaknili tipkovnice! Za interakcijo z vašim prenosnim računalnikom lahko sedaj uporabljate glas in 10 različnih kretenj roke.

 

Izjemno intuitivna prilagodljiva tipkovnica

Edinstvena prilagodljiva tipkovnica samodejno spremeni vrstico s funkcijskimi tipkami v odvisnosti od aplikacije, ki jo uporabljate. Bolj urejen prikaz, več funkcij in izboljšana tipkovnica, ki ugane, kaj potrebujete.

 

Osupljiv zaslon

Zaslon ThinkPad ColorBurst (WQHD, 2560 x 1440) z zaščito proti bleščanju zagotavlja bolj jasen prikaz besedila, svetlejše slike in resničnejše barve. Tehnologija IPS s 300 niti omogoča skoraj 180-stopinjske širokozaslonske vidne kote. Poleg tega pa je tudi odporen proti madežem. Na voljo je tudi z zaslonom HD+ (1600 x 900).

 

Praktično neuničljiv: Preizkušen po vojaških specifikacijah

X1 Carbon je najtrpežnejši ThinkPad do sedaj, saj je izdelan iz ogljikovih vlaken, ki se uporabljajo za satelite. Prestal je osem preskusov po vojaških specifikacijah, ki se izvajajo v izjemno težkih pogojih, kar vključuje prah, tresljaje, vročino, mraz, višino, vodo in vlažnost, zato se lahko brezskrbno soočite s politjem, padcem računalnika, izpostavljenostjo vročini kot tudi z vsemi drugimi izzivi, ki vam jih pripravi življenje.

 

Varnost poslovnega razreda

Čitalnik prstnih odtisov, s katerim je opremljen X1 Carbon, vam omogoča prijavo z biometričnimi podatki, tako da lahko preprost poteg prsta uporabite kot svoje geslo. Varnostne funkcije Intel® in možnosti vPro povečajo raven zaščite in izboljšajo upravljanje pri nameščanju nadgradenj. Čip Trusted Platform Module (TPM) dodatno šifrira vaše pomembne podatke.

 

Patentirano hlajenje: Revolucionarna nova toplotna tehnologija:

Kljub svoji izjemno tanki obliki ostane novi X1 Carbon hladen kot nikoli prej. Naše patentirane prezračevalne reže smo preoblikovali tako, da X1 Carbon zagotavlja raven hlajenja in tiho delovanje, kot jih pričakujete od računalnikov ThinkPad.

 

Brezkompromisno tanek

Z začetno težo pri 1,28 kg je novi X1 Carbon najlažji 14-palčni Ultrabook™ na planetu. To je do sedaj najtanjši ThinkPad, saj v debelino meri samo 17,72 mm.

 

Daljša življenjska doba baterije

Novi X1 Carbon omogoča do 9 ur življenjske dobe baterije s samo enim polnjenjem. Če pa kljub temu izpraznite baterijo, brez skrbi: s tehnologijo hitrega polnjenja RapidCharge jo lahko napolnite do 80 % kapacitete v manj kot eni uri.

 

 

Novi Lenovo ThinkPad X1 Carbon preoblikovan za profesionalce

podatkovni list (pdf)

 

Dodatki in storitve

Priključna postaja ThinkPad Onelink Pro
Za napajanje vašega delovnega prostora priklopite en sam kabel. Z 11 vrati vam ThinkPad OneLink Pro omogoča preprostejši priklop in povezovanje. 4 x USB 3.0 (ena z neprekinjenim napajanjem); 2 x USB 2.0; DP, DVI-I; gigabitni ethernet; kombinirana vrata za stereo slušalke/mikrofon; reža za kabelsko ključavnico; 90 W AC adapter; 3-letna garancija. Na voljo v več barvah. Ena povezava, nobenih težav. 

 

Lenovo 65 W DC potovalni adapter


Zagotovite si napajanje kadarkoli in kjerkoli ga potrebujete z Lenovo 65 W DC potovalnim adapterjem. Idealen je za mobilne uporabnike in popotnike. S pomočjo CLA in Empower adapterja, ki ga lahko uporabljate v avtu in letalu, lahko ta vsestranska rešitev izpolni skoraj vse potrebe po napajanju, medtem ko ste na poti. Ima pritrjen “ozek konec”, ki je oblikovan posebej za sisteme ThinkPad. Lenovo napajalni adapterji so kompaktni in energetsko učinkoviti, pokriva pa jih 1-letna garancija.

 

 

Slušalke ThinkPad s funkcijo zmanjševanja šumov


Slušalke ThinkPad s funkcijo zmanjševanja šumov odstranijo 92 % šumov iz okolice s pomočjo vezja za aktivno zmanjšanje šumov, nameščenega v predelku, ki ga poganjajo baterije. Te ergonomično oblikovane slušalke, ki so posebej optimizirane za uporabo v pisarnah, avtomobilih, vlakih in letalih, se odlično prilegajo ter tako zagotavljajo dodatno dušenje šumov in kakovostno poslušanje.

 

 

Nahrbtnik ThinkPad Ultralight


Izjemno lahek nahrbtnik ThinkPad Ultralight za prenosni računalnik je ojačan tako z notranje kot z zunanje strani z materiali, ki se uporabljajo v vojaški panogi – ogljikova vlakna in mešanica kevlarja za izjemno trpežnost brez dodatne teže. Ima vgrajen predal za zaščito vašega sistema in tabličnega računalnika, na voljo pa je tudi dodaten prostor za shranjevanje vseh pripomočkov, ki jih potrebujete v delovnem dnevu. Sprednji žepi: Mešanica kevlarja in poliestra. Stranski žepi: Material ripstop na strani, ki je odporna na trganje in paranje. Hrbtišče: Penasti material EVA za zaščito in udobje. Odložišče za pisala/kartice/telefone in druge manjše dodatke.


Zaščitite svoj prenosni računalnik ThinkPad s storitvami Lenovo

 


 

Zakaj storitve Lenovo?

  • Širok portfelj nagrajenih storitev za podporo vašemu računalnika v njegovi celotni življenjski dobi.
  • Storitve, ki jih izvajajo usposobljeni serviserji družbe Lenovo z odobrenimi deli Lenovo. Nihče ne pozna vaše naprave tako kot mi!
  • Globalna dostavna mreža in infrastruktura zagotavljata strokovnost tam, kjer jo najbolj potrebujete.

 

Dostop do strokovno usposobljenih serviserjev 24/7

  • S prioritetno tehnično podporo so vaše prioritete naša prva skrb. Preusmeritev klicev k našim strokovno usposobljenim serviserjem 24/7, elektronsko sledenje dogodkov in upravljanje nujnih primerov.

 

 

Priročno servisiranje na kraju samem in podaljšana zaščita

  • Podaljšane garancije (do 5 let) nudijo fiksno zavarovanje stroškov za določeno obdobje in vam pomagajo natančno določiti proračun za računalniške stroške.
  • Nadgradnje garancije/servis na kraju samem lahko poveča čas delovanja in produktivnost s priročnim, hitrim popravilom na mestu, od koder vodite svoje podjetje.

 

Vam je padel ali ste ga polili? Z zavarovanjem za nezgodno škodo to ni noben problem

  • Nesreče se dogajajo, vendar se lahko vseeno zavarujete pred dragimi in nepričakovanimi popravili. Lenovo vam nudi kritje za škodo, nastalo izven garancije pri običajnih pogojih uporabe, kot so manjša razlitja tekočin, padci računalnika, porast električne napetosti ali poškodbe integriranega zaslona.

 

Vrhunska zaščita podatkov

  • S storitvijo Keep Your Drive lahko obdržite vaš diskovni pogon in podatke ter si tako zagotovite največjo varnost in zaščito. (Ni na voljo na vseh področjih.)

 

 

Delna ponudba Lenovo ThinkPad prenosnih računalnikov je na voljo tudi v naše E-prodajalni LANinWAN


V kolikor želenega modela ni v E-prodajalni, potrebujete projektno ponudbo ali imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko LANinWAN HelpDesk E-podpora
http://podpora.laninwan.com/

 

The following two tabs change content below.
Dejan Pogačnik

Dejan Pogačnik

IT support at PSE d.o.o.
Aktivno zaposlen v telekomunikacijskem podjetju PSE poslovne komunikacije! – komunikacijske rešitve prilagojene vašim potrebam. Zunanji sodelavec in soustanovitelj podjetja BONA DEA d.o.o.. Na področju telekomunikacijskih in informacijskih tehnologijah ima več kot 25 let bogatih izkušenj. Privatno pa navdušen kolesar, digitalni fotograf in ljubitelj zgodovine od leta 1900 dalje.