Yealink SIP T20P

 

Yealink SIP T22P

 

Yealink SIP T26P

 

Yealink SIP T28P


 

Yealink SIP T32G


 

 

 

Yealink SIP T38G


 

Yealink VP-2009P


Pri operaterjih vedno bolj pogosto srečujemo SIP aparate kitajskega proizvajalca Yealink. Po naših izkušnjah so aparati funkcijsko in oblikovno optimirani glede na zelo solidno ceno. Tudi sama kvaliteta izdelave je glede na poreklo zelo kakovostna in se brez sramu lahko postavi ob bok zahodnim znamkam SIP aparatov.

V našem podjetju aparate v glavnem priključujemo na IP telefonski sistem MyPBX saj imajo na tem sistemu daleč največjo funkcionalnost, ki že bolj spominja na sistemske protokole kot pa SIP. Operaterji seveda v glavnem ponujajo v svojih bolj ali manj posrečenih paketih cenovno ugodnejše modele kot sta T20 ali T22. Modeli z oznako P podpirajo vso funkcionalnost modelov brez P, poleg tega pa omogočajo tudi napajanje PoE. Vsi aparati z zaslonom imajo že v osnovi priključek za naglavni set, ki je cenovno zelo ugoden. Glede na funkcionalnost in ceno sta po mojem mnenju najbolj uporabna modela T20 in T26. Prvi predstavlja dobro rešitev za nezahtevna delovna mesto, oz. dober nadomestek za udobne analogne ali ISDN telefone. Yealink T26 pa s svojimi programibilnimi tipkami, ki jih lahko še razširimo z dodatnimi polji tipk nudi pravo rešitev za zahtevna delovna mesta , posredovalna mesta, recepcije, klicne centre…

Več o tem na: www.el-jamnik.si

 

 

 

The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)