Novi naslednik modela Gigaseta E490, Gigaset E630 je še bolj prilagojen težkim pogojem okolice kot so prah, vlaga in udarci (zaščitni razred IP65). Že na prvi pogled je posebnež, nekakšen potapljač med telefoni. Jasno pokaže, da se ne boji vodnih kaplic in da mu prah ne pride skozi reže. Prenese tudi kašen padec z mize na bolj ali manj trda tla. V kompletu dobite bazo, slušalko in polnilec za slušalko, kar pomeni, da imate lahko bazo nekje pospravljeno, saj slušalko polnite na ločenem polnilcu in ne na bazi.
Dela v okolju, kjer je velikokrat hrupno, zato vas na klic opozori lahko tudi z vibriranjem ali utripanjem vgrajene močne svetilke, ki pride prav tudi ko nimamo pri roki baterijske svetilke. Meniji so pregledni in prilagojeni uporabi v različnih okoljih z 3 profili nastavitev. Imenik omogoča 150 vnosov vizitk. 14 ur pogovora ali 300 ur pripravljenosti je dovolj za še tako velikega garača. Da ne boste preveč »obsevani« pa poskrbi funkcija ECO DECT, ki lahko sevalno obremenitev zmanjša tudi do 80%. Če imate veliko delavnico lahko domet telefona preprosto povečate s pomočjo Gigaset Repeaterja. Na bazo lahko prijavite do 6 slušalk da med uporabniki ne bo »fovšije«.


 Velikokrat mi kupci rečejo:«Raje kupim tri pocenske za to ceno pa jih vmes trikrat zamenjam kolikor ima E630 daljšo življenjsko dobo.« – Ne samo da boste vsakič slabe volje ko vam bo ta »pocenski« crknil. Na slabšem boste pri vsakem pogovoru. Večkrat ga boste polnili, slabše boste slišali med pogovorom in vibriral ali žmigal vam tudi ne bo. Torej ne primerjajte hrušk in jabolk samo po ceni.


 Kakšen je nauk te basni. Če če imate avtomehanično delavnico ali kaj podobnega kupite E630 in ne 3 ta »pocenske«. Na koncu boste zadovoljni in zadovoljeni pa še ceneje bo na koncu J

Več o tem na: http://www.el-jamnik.si

The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)