Napovedoval se je že od začetka leta. Sedaj je prišel na prodajne police. Trenutno tehnično in oblikovno najboljši poslovni telefon na svetovnem trgu. Povsem samosvoja zasnova ta izdelek že na prvi pogled loči od vseh drugih. Ko pogledamo tehnične lastnosti in zmogljivosti vidimo, da je razlika proti tovrstnim drugim izdelkom še večja. Sestavljajo ga trije gradniki; osnovna enota, ki je podobna 10 palčni tablici, stojalo in slušalka, ki je lahko brezvrvična DECT (karbonska, usnjena ali lesena) ali klasična vrvična.


  V osnovi je Gigaset Maxwell IP SIP namizni video telefon z operacijskim sistemom Android. Zaslon je velik, visoko ločljiv in seveda občutljiv na dotik. Slušalka je lahko kot že rečeno vrvična ali DECT za desničarje in levičarje. Seveda lahko govorimo tudi prostoročno, za visoko kakovost zvoka skrbijo HD mikrofon in trije HD zvočniki (bass+2 tweeterja). Sistem je odprt za dodatne poslovne aplikacije. Vgrajen je Wifi klient in Bluetooth ter DECT vmesnik. Podpira Gigabitni ethernet in PoE. Interni imenik omogoča preko 10.000 vnosov, omogoča dostop do storitev v oblaku (Google contacs, LDAP, MS Exchange, XML).
Izbiranje med posameznimi meniji je dinamično interaktivno in hitro. Kvaliteten zaslon zagotavlja video klice najvišje kakovosti. Na Google play vas čaka preko 800.000 aplikacij, ki jih lahko dodate in uporabljate na Maxwellu.

Tehničnih podatkov je preveč za naštevanje zato jih navajam v copy-paste maniri:Več o tem na: www.el-jamnik.si

The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)