Stranke za svoj denar zahtevajo vedno več. Področje poslovnih komunikacij ni tu prav nobena izjema prej pravilo. Zaradi iskanja optimalnih rešitev, kjer za določeno ceno lahko ponudimo optimalno funkcionalnost, uporabnost ter zanesljivost smo prišli do zanimive kombinacije. Sistemi MyPBX na našem trgu že dolgo niso več nobena redkost pač pa preizkušeno dejstvo, ki nas vedno znova navduši s svojo uporabniško naravnanostjo.

Druga pesem je s MyPBX sistemi v kobinaciji s IP telefoni ameriškega proizvajalca Grandstream. Določene stranke so imele želje po cenovno ugodnem namiznem aparatu s Grandstream 2135Bluetooth funkcionalnostjo. Pri iskanju cenovno ugodne rešitve smo prišli do modela Grandstream 2135. Aparat spada v višji poslovni razred IP namiznih aparatov. Poleg bluetooth in HD ima barvni zaslon in 8 tipk v 4 nivojih, se pravi 32 dodatnih tipk. Aparat ima vse funkcije, ki jih v sodobnem poslovnem komuniciranju od namiznega aparata tudi pričakujemo. Asterisk sistem MyPBX v celoti podpira IP telefone proizvajalca Grandstream, tako da tudi s te strani ni nobenih neprijetnih presenečenj.

Največje presenečenje pa se pravzaprav skriva v sami ekonomiji takega sistema. Za res optimalno ceno dobite veliko funkcionalnosti in uporabniške svobode. Poleg vseh standardnih komunikacijskih funkcij lahko sistem povežete z vašim CRM sistemom, za klicanje lahko uporabite tudi vaš računalnik, pogovore lahko snemate, uporabite glasovno pošto ali pa razne nagovore in avtomatske posredovalce. MyPBX+ Grandstream kombinacija je v tem primeru res zmagovalna. Seveda enako velja tudi za druge modele telefonov Grandstrem če nam model 2135 ne odgovarja oziroma nam nudi več kot potrebujemo.

Več o tem na: www.el-jamnik.si

The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)