Nemški proizvajalec Telegartner stalno dopolnjuje in širi program svojih produktov. Montažnemu  oklopljenemu vtiču MFP8 cat 6A sta se tako pridružila še dva. Prvi je montažni vtič v plastični izvedbi, drugi pa je prav tako oklopljen RJ45 vtič, ki ga lahko zamaknemo za pravi kot. Cenovno najugodnejši je seveda model brez oklopa, najdražji pa vtič z možnostjo kotnega preklopa. Montažni vtiči RJ45 MFP8 so neprimerno boljša alternativa preprostim MP8 vtičem, ki se po navadi montirajo neposredno na žile kablov.

MFP8_teaser_neu_en

Montažni vtič RJ45 MFP8

Vse vtiče odlikuje brezkompromisna kvaliteta, zanesljivost in dolga življenjska doba. Primerni so za vse aktualne vrste kablov s trdimi ali mehkimi žilami. Vsi imajo integriran sistem za razbremenitev kontaktov in inovativen sistem za učvrstitev kabla na vtiču. Montaža vseh je možna s preprostim orodjem v času krajšim od minute.

Vtiči predstavljajo pravo rešitev za vse monterje na terenu, ki želijo imeti zagotovljeno optimalno kvaliteto opravljenih podatkovnih poti. Idealni so za zagotavljanje najboljših povezav za najbolj zahtevne končne naprave kot so na primer HD IP kamere. Vtiči se uporabljajo v industriji, računalniških centrih kot tudi pri instalacijah privatnih domov. Zaradi kompaktnih zunanjih mer so delilna polja narejena s temi vtiči prav tako optimalnih velikosti.

Več o tem na: www.el-jamnik.si

 

The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)