Z vse bolj pogostim pojavljanjem IP naprav se vedno večkrat srečamo s problemom pomanjkanja podatkovnih vtičnic na delavnih mestih. Razdelilci za RJ45 vtičnice ali T adapterji predstavljajo preprosto in učinkovito rešitev podvajanja RJ45 podatkovnih vtičnic.Iz ene RJ 45 vtičnice tako lahko hitro in preprosto naredimo dve vtični RJ45 mesti za računalnik, telefon, …

Za rešitev potrebujemo 2 T adapterja, enega za delilnik drugega za vtičnico na delavnem mestu. Instaliranje novih podatkovnih kablov ni potrebno, povezave potekajo po že obstoječih kablih.

Zagotovljena je vsaj cat 5e hitrost prenosa podatkov. T adapterji obstajajo v različnih variantah ožičenja glede na to kakšne naprave bomo priklapljali na omrežje.

Adapterji so izdelek nemškega proizvajalca Telegärtner kar zagotavlja visoko kakovost in dolgoletno zanesljivo delovanje.

  

 

 

 

Več o tem na: www.el-jamnik.si


The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)