Težko je verjeti ampak v Sloveniji obstajajo podjetja, ki se zavedajo pomena sodobnih telefonskih rešitev, saj jim le te predstavljajo učinkovito rešitev v boju za vsakdanji ljubi kruhek. V ta segment zanesljivo spadajo večja transportna podjetja, ki imajo v svojih flotah vse od kombijev, lažjih tovornjakov pa do težke konjenice. V letošnjem letu smo montirali na novo oz. prenovili kar nekaj telefonskih sistemov v takih podjetjih. V teh podjetjih predstavlja sodoben telefonski sistem osnovo vsega logističnega dogajanja pri komunikaciji s strankami ter s svojo floto razkropljeno po vseh evropskih in tudi bolj oddaljenih cestah.
Portal TimoCom predstavlja za transportna podjetja nekakšen sveti gral, ki poskrbi, da so tovornjaki zasedeni in v pogonu saj le tako prinašajo dobiček ne samo stroškov. Portal TimoCom je preprosto povedano Borza prevozov za cestni promet. Kot na vsaki borzi je pomembno da smo hitri in učinkoviti. Ko se na portalu pojavi podatek z blagom in destinacijo za prevoz je pomembno, da smo prvi, ki vzpostavi zvezo tel. zvezo in pridobi prevozni posel. Zelo pomembna je hitrost izbiranja in število govornih kanalov s katerimi »napademo« TimoCom. Tu pride do izraza učinkovita povezava računalniškega sistema podjetja s telefonskim strežnikom. Logistični operater samo klikne na tel. številko objavljeno na TimoCom portalu, vse ostalo opravi potem telefonski sistem sam. Po integraciji sistema, se število pridobljenih poslov poveča, samo delo pa je precej manj stresno in obremenjujoče. Seveda je to samo del zgodbe. Učinkovita integracija telefonije v računalniški sistem je za nekatere tako navdušujoča, da na svojih mizah sploh nimajo več telefonskih aparatov. Celotno komunikacijo opravijo preko telefonskega portala Myportal (smart ali UC suite), ki ju poganja telefonski strežnik UNIFY OpenScape Business. Sistem lahko po velikosti prilagodimo še tako velikim potrebam, da o funkcionalnosti in vse najnovejših implementiranih visoko tehnoloških sladkorčkih sploh ne govorim. Strankam zagotovimo učinkovito orodje, ki deluje zanesljivo, stabilno in učinkovito. Pomembna je tudi preprosta in intuitivna uporaba telefonskega portala, ki zagotavlja hitro in učinkovito podajanje vseh potrebnih podatkov oz. želenih funkcij.

Če vam poslovna telefonija služi kot orodje za pridobivanje novih poslov ali strank je mogoče čas da razmislite o posodobitvi in optimizaciji. S svojimi referencami in znanjem vam lahko garantiramo optimalno integracijo enega najboljših telefonskih strežnikov v vaše poslovne procese.

Več o tem na: www.el-jamnik.si

 

The following two tabs change content below.
Boštjan Jamnik
Prodajnik, solastnik, pa še kaj v Elektrotehniki Jamnik Kranj d.o.o. katerega glavna dejavnost je telekomunikacijski inženiring. 20 letno delovanje sega v skoraj vse segmente tega širokega področja. Če že ne poznamo odgovora pa ponavadi vemo koga je treba vprašati. Po izobrazbi sem univerzitetni inženir strojništva.
Boštjan Jamnik

Latest posts by Boštjan Jamnik (see all)